Apr 21

faen-faen-faen!

ikke noe går som det skal nå!
– Kan jo begynne med at min økonomi er helt på bånn, men jeg vil ikke spørre mamma etter penger. grunnen til dette er at hun fikk 20 000 i baksmell på skatten og jeg får bare dårlig samvittighet hvis jeg skal ta fra henne det hun ikke har.
– Nederlenderne kommer ikke… mange synes dette i og for seg bare er greit, men det synes faktisk ikke jeg… jeg gledet meg faktisk til å komme litt bort fra skole og heller ha det sosialt morro med klassen.å faktisk bli litt bedre kjennt med klassekameratene mine på fritiden.
– Jeg aner ikke hvordan jeg skal klare meg neste skoleår… H flytter ut og leia blir da på 4000,- for meg istedenfor 2500,-. stipendet er på 3400.- u see my problem -.-‘
– Mamma er håpløs og vimser frem og tilbake på absolutt ALT hun sier…noe som gjør henne vanvittig uforutsigbar.
– Matteprøven gikk til hellvette, noe jeg ble utrolig lei meg for siden jeg faktisk øvde veldig mye og følte det gikk bra selv om jeg ikke har hat en eneste time i det kappitelet Fordi jeg var i Nederland. siden jeg ikke var der på den første prøven av kappitelet (var jo i Nederland) fikk jeg en mye vanskligere prøve, men følte det gikk bra likevell… jeg får igjenn prøven og blir irritert pga. så lav karakter, men så leser jeg lærerens kommentarer og blir rett og slett forbanna.
“det er ikke nok å skrive at du bruker lommeregner til dette, du må også skrive hva du taster på lommeregneren”
hva faen? mener hun seriøst at jeg skal skrive på prøven:
oppg 3-c (tenk dere at dette er inni et regnestykke… ett stooort ett.)
1576+38762

her bruker jeg lommeregner: jeg taster først 1, så 5, så 7, så 6. deretter trykker jeg på pluss, (den ser slik ut +) etter at jeg har trykket på pluss (+) trykker jeg 3, så 8, så 7 så og så trykker jeg på 2. nå kommer vi til det viktigste, selve finalen,  da trykker vi på “er lik” eller “summer” tegnet (det ser slik ut =) og et annet tall kommer opp… dette er svaret som jeg skriver inn  i oppgaven.

1576+38762=40338

faen så gøy jeg skal ha det på tentamen!:D -.-‘

– i tillegg til dette ble vi sendt til feil rom på tysktentamen og fikk dermed en vanskligere prøve, og rektor kom inn til oss i timen i dag: “…. men hvorfor sa dere ikke noe da dere fant ut at dere fikk feil prøve?” unnskyld meg rektor, men hva søren? hva skulle vi si? “hei du sensor, denne prøven gidder vi ikke ha, den er for vanskelig…. ” seff, kansje sensor hadde lent seg ned i veska da og sagt: “jammen det er ikke noe problem, her er det en lettere prøve, versågod:)”
ELLER IKKE!?
vi vil jo ikke bli skreve ned som oppsternasie drittunger på en viktig tentamen for å ikke få karakter… da prøver vi heller.

men det jeg ville si for å toppe hele faenskapet er at vi må ta denne prøven om igjenn fordi ellers hadde alle strøket.
WOO-FUCKING-HO!!!!

det er ikke ofte jeg er så langt nede som i disse dager, men please, ikke prøv å gjøre det bedre. det blir ikke bedre før jeg får ordnet det selv. trenger jeg din hjelp så ringer jeg deg…

2 Comments

  1. lavy says:

    oida, da forstår jeg..skal ikke hjelpe deg, før du har hjulpet deg selv.

    Men jeg er bak et tre hvis du trenger hjelp.

  2. mambah says:

    Lavy, du er konge-helt (H) :D:D
    digger deg^^

Leave a Reply