Sep 09

Til alle friere: U LOST! – I found my true love <3

Jeg har nå opplevd den beste togreisen i mitt ikke-så-allt-for-lange liv!

Det å reise med NSB – Nattog er noe jeg anbefaler alle!

Min reise var en opplevelse, den begynnte som alle andre hvor man setter seg ned og venter på konduktøren før man kan slå seg til ro. (Såklart hadde ikke denne jenta noen billett siden hun var litt i seneste laget ute til toget, og ikke fikk kjøpt det på de fine *sinsykt irriterende/uforståelige* billettautomatene til NSB. *** SJOKK ***)
Når man skal reise i 5 timer er det da greit å få seg billett samt spørre konduktøren hvor man helst får sitte uforstyrret det meste av reisen, og såklart var det dette jeg også ventet på.
Da konduktøren kom smilte jeg det søte smilet jeg alltid har, (Hush, Marte! Morgenen og når jeg er sulten teller ikke…) og sa at jeg ønsket billett for èn student, fra Oslo til Kristiansand. konduktøren kikket da på meg som om jeg snakket et annet språk… Stakars lille meg ble forvirret!!! “Ehm, Vil du se studentbevis?” jeg følte jo jeg måtte si noe til den søte mannen som rukket til mens han frisket opp stemmen og nikket. Jeg rakk ham da både studentkortet og semesterkortet (se, jeg har lært Christian!) og den søte konduktør kikket på dem, først på det ene, så på det andre… så på det første igjen, deretter på det andre igjen, dette gjenntok seg en 5-6 ganger før jeg kikket opp på ham og sa litt halvt forklarende: “Studentkortet er kun gyldig sammen med semesterkortet. Altså det *peke*”. Konduktøren som jeg var sikker på gikk i søvne rettet seg manndig opp “såklart!” sa han og smilte. “Du studerer Teologi?” spurte han med et bredt smil rundt munnen. Litt grepet av hans forventninger og autoritet ble jeg sånn smått satt ut av hans påstand, “nei…? jeg studerer Religion.” sa jeg og smilte som en liten engel mens jeg håpte at dette ville være et akseptabelt svar. uten å ense hva jeg egentlig sa fikk jeg til svar “Min kone studerte teologi i Thailand…” mitt svar: “NÆH! så gøy!!! :D” mine tanker: ” WTF?!”
siden informerte han meg om at hans kone var fra Thailand og hadde reist ned dit på ferie, og jeg fikk alle disse opplysningene uavhengig fra mine reaksjoner og svar…  Så etter en liten stund fikk jeg da betalt og en hennvist plass i vogna bak.

Der satte jeg meg ned og koste meg over at jeg fikk teppe <3 (alle fikk det, men uansett følte jeg meg litt VIP) dette er noe av det jeg liker best med nattoget, man får teppe, “pute” (vet ikke hva det kalles når man må blir anpusten av å blåse opp den hersens puteliknende tingen), blind-fold og ørepropper. Meg liker teppene <3
+ at setene faktisk er behagelige, samtidig som man har god plass frem til setet forran (for de av oss som trenger slik behandling).

Etter å ha sovet en stund var jeg smart og gikk for å kjøpe kaffe… og da kaffemaskinen endelig valgte å ta mitt parti skulle jeg betale for denne.Da kon konduktøren trippende bort og så på meg, han smilte og sa søtt “denne skal du få slippe å betale for” ^^
YAY! GRATIS KAFFE!!! 😀 –  I like 😉

 

Leave a Reply