Dec 25

“When someone dries your tears
When someone wins your heart and says your beautiful
When you don’t know you are
And all you long to see
Is written on his face
Love has come and finally set you free”

 

Det har gått opp for meg at det å blogge om sin fantastiske kjæreste er bare tåpelig og håpløst. Ungdomstiden er en tid for å prøve og feile. du skal tross alt finne det mennesket du skal dele resten av ditt liv med, men ikke bare det… Du skal også finne et yrke du vil jobbe med til du blir … Eldre (?!) Det er i denne tiden man finner de vennene man holder sammen med livet ut. det er rett og slett nå du står forran en åpen dør før du skal til å fly ut i den store skumle verden.

Kort sagt: Det å blogge om en kjæreste blir som å blogge om en kjole. Den er perfekt, men tiden og impulser endrer kroppen og smaken din, innse det: den passer neppe om 5-7 år. Men det er jo dette vi alltid gjør.

Jeg har en gutt i tankene, livet og hjertet. En gutt som godtar meg for den jenta jeg er. Det kan kalles en bedre halvdel, en partner, eller til og med “enda en”, men for meg er dette noe jeg aldri har følt før… For noen i det hele tatt… En kjærlighet. Et bånd mellom to personer som er overmåte ubeskrivelig. Denne gutten har klart det umulige: å få meg til å føle meg som verdens heldigste, og beste jente. Alt føles så riktig med ham, enn da han ikke er perfekt, det hadde jeg aldri ønsket ham å være. Men ofte er han så nær at det skremmer meg.

For første gang på lenge kan jeg med hånden på hjertet si at jeg er lykkelig!

Christian, jeg virkelig elsker deg. <3

 

One Comment

 1. Daniel says:

  Det er en viktig forskjell mellom en kjole og en kjæreste.
  Etter noen år er kjolen fremdeles den samme, selv om du har utviklet deg.
  Etter noen år har kjæresten utviklet seg, slik du selv har.
  Er kjæresten den rette, utvikles dere i samme retning og tilpasses av hverandres utvikling. På den måte er forholdet aldri gammelt. Da er det alltid nytt og spennende.
  Utvikles dere hver deres vei, vil forholdet stoppe opp, og jo mer dere utvikler dere, jo lenger vekk er dere fra der det stoppet opp og hverandre, og forholdet blir gammelt og kjedelig.

  Jeg vet at du vet at ingen kan vite om to personer i et forhold vil utvikle seg sammen, i samme retning uansett hvor riktig et forhold føles. Men man kan ha en magefølelse, og ut fra tidligere erfaring, som du skriver her, føle om dette er noe helt annet – noe mer – enn hva en før har følt.

  Jeg synes dere er kjempesøte sammen, og unner dere alt godt. Selv jeg som er på utsiden av forholdet kan se at dere har noe spesielt, som jeg håper og tror vil vare.

  Uansett et bra skrevet blogg-innlegg. Vi har alle sett alle de tåpelige blogginnleggene, facebookstatusene og alle andre skriveriene om kjærester, hvor kjæresten blir som du skriver som å skrive om den nye kjolen sin som er så flott og perfekt, og du får bra frem at dette er noe mer enn fjortiss-tøv. Dette er noe Susanne har følt og grublet over lenge, tenkt masse på og vurdert frem og tilbake, for så å lage en konklusjon om hvordan hun føler det – på den måten bare Susanne kan 😉
  Og det med forsikring om at man aldri vet, at alt kan endre seg.
  – Men at det også er NÅ som er viktig. Fremtiden kommer av seg selv.

  Ønsker dere all lykke i forholdet!
  Klem^^

Leave a Reply